نکاتی برای افزایش عشق و علاقه
در زندگی مشترک هدفی را انتخاب کنید و به آن پایبند باشید. یکی از این اهداف میتواند تربیت یک فرزند خوب باشد. در عصری که ما زندگی میکنیم علائق انسانها به سمت لذتگرایی سوق پیدا کرده و به همین دلیل فکر میکنند وجود فرزند جلوی تمامی کارها و لذتهای آنان را در زندگی میگیرد اما بعد از چند سال دچار پوچی میشوند زیرا حضور فرزند خود یکی از اهداف مهم زندگی است. به هر حال اگر میخواهید دچار روزمرگی نشوید بهتر است علایق مشترکتان را بشناسید و برای آنها برنامهریزی کنید تا زندگیتان حالت پوچی به خود نگیرد.
* هر روز چند کلمه نشاط آور و شادیبخش به خود تلقین کنید.
* تا آنجا که میتوانید درباره شغل و حرفه همسرتان، اطلاعات لازم را کسب کنید.
* هرگونه کاری که برای پیشرفت کار همسرتان از دست شما برمیآید به وی ارائه دهید.
* در خود حس خوشخلقی و شوخطبعی ایجاد کنید.
* شکایتها و گلههای مهم خود را «به آرامی» مورد بحث قرار دهید.
* برای چیزهای جزئی و لطفهای کوچکی که از همسرتان میبینید قدردانی کنید.
* وقتشناس باشید و هر مطلب را در وقت خودش بیان کنید. گاهی اوقات بابت مسالهای که ناراحت هستید و سطح هیجان شما بالاست و از طرفی همسرتان هم خسته از کار روزانه است، اگر در این زمان مساله را باز کنید، با توجه به هیجان بالای شما و آماده نبودن همسرتان کار به دعوا ختم میشود و این یعنی وقتشناس نبودن!
* بگذارید همسرتان احساس کند که شما پشتیبان او هستید.
* در شادیها و ناکامیها همواره مونس و همدم واقعی یکدیگر باشید.
* پس از ازدواج، مانند دوران مجردیتان به والدین خود متکی نباشید.
* در زندگی زناشویی، بردبار و صبور باشید. هر گاه بخواهید به تنهایی قدم بردارید، میتوانید هر جا که دوست داشتید قدم بگذارید ولی هنگامی که با یک نفر دیگر هستید قدمهای شما باید با او هماهنگ باشد.
* ریشه ازدواج خود را با اندیشه مشترک، دقت، توجه، مهر، محبت و حسن تفاهم تقویت کنیم. چنانچه علفهای هرز را سریع از بین ببریم، گیاه کامل رشد میکند. در ازدواج نیز علفهای هرز وجود دارند اما باید نسبت به آنها آگاه باشیم تا پس از پیدایش، آنها را از بین ببریم. افکار منفی، قضاوتها، استنباطهای غلط و یک طرفه به قاضی رفتن، همچون علفهای هرز در زندگی ما رشد میکنند. باید مواردی را که در زندگی ما تاثیر میگذارند و یا به مشکلاتمان دامن میزنند؛ مانند دخالتهای دیگران، مشکلات اقتصادی و بیماریها را بشناسیم و از رشد آنها جلوگیری کنیم.
* اگر مشکلی در رابطه خود احساس میکنید، در صورت لزوم با افراد مطلع مشورت کنید. مشاوران، روانشناسان و روانپزشکان به شما بصیرت و ادراک کافی میدهند و شما را از بیماریهای زناشویی و اختلالهای روانی – جنسی احتمالی آگاه میکنند.
* بسیاری از افراد به ویژه آقایان اشتباهات خود را به سختی میپذیرند. اگر میخواهید رابطهای سالم داشته باشید اشتباه خود را قبول کنید. وقتی کار خطایی انجام میدهید، آن را بپذیرید. به راحتی از آن نگذرید که انگار مشکل خاصی نبوده است و بهانه هم نیاورید.
* برای او فداکاری کنید. گاهی از نیازهای خود به خاطر چیزی که همسرتان میخواهد، صرفنظر کنید. این کار را اغلب خانمها انجام میدهند و از نیازهای خود به خاطر اولویتدادن به نیازهای اعضای خانواده چشمپوشی میکنند.
نظرات شما عزیزان: